Home » Sterke Verhalen » Het ‘sterke’ verhaal van Leonie

Het ‘sterke’ verhaal van Leonie

door | 11 mei, 2018 | Sterke Verhalen

De eerste behandeling bracht al verlichting!

Ik ben Leonie, een jonge vrouw van 38 en heb (achteraf) al van jongs af aan Lichen Sclerosus. Toen ik 28 was is het eindelijk geconstateerd bij een gynaecoloog die zich daar toevallig in verdiept had.
Na jaren van jeuk en pijn die meestal na een schimmel infectie kwamen was ik blij dat ik eindelijk wist wat het was! Want nu kan ik behandeld worden! Uuuh niet dus…dat was een zware tegenvaller…
Gelukkig heb ik het niet zo ontzettend erg als veel mensen hier, wel zijn mijn binnenste schaamlippen weg en wordt mijn huid op sommige plekken hard en wit.
Ik ben er achter gekomen dat zo min mogelijk smeren het beste voor mij werkt, als ik last krijg smeer ik.. Ik heb flucanasol liggen die ik kan nemen als ik een schimmel infectie aan voel komen…

Nou kwam ik via de andere FB site een artikel tegen over Bernadette Klepper, deze mevrouw beweerde dat zij mensen van hun klachten kon af helpen door middel van acupunctuur.
Ik heb contact met haar gezocht én een afspraak met haar gemaakt.
Toen ik deze ontzettend lieve vrouw voor het eerst zag had ik meteen een klik! Ze is zelf ook bekend met Lichen Sclerosus en weet dus waar ze over praat.
Ik ben nu een aantal maanden onder haar behandeling en ik kan niets anders zeggen dat het werkt!!
Het zal nooit weg gaan, maar ik heb aanzienlijk minder last!
Ik had vaak last van pijn bij mijn ontlasting omdat mijn perineum erg pijnlijk was en vaak scheurtjes had… Deze pijn is nu van een 8 naar een 2 gegaan…
Ook heb ik sinds ik bij haar geweest ben géén schimmel infectie gehad  en dus ook geen jeuk en kloofjes meer!! 
Toen ik bij haar kwam zat er wel 1 aan te komen maar deze heeft niet door gezet! Mijn libido was ook omlaag gegaan en is nu ook beter geworden…

Dus lieve mensen.. Wie weet is dit ook wat voor jullie!
Buiten dat het een ontzettend fijn mens is werkt de acupunctuur echt…
Nogmaals, de Lichen Sclerosus zelf zal nooit weg gaan… maar de klachten zijn aanzienlijk minder!

Liefs Leonie

Wie ben ik?

Mijn naam is Bernadette Klepper.

Acupuncturist, Lichen Sclerosus patient en sinds 2016 klachtenvrij! 

In 2001 werd bij mij Lichen Sclerosus geconstateerd. Ik besloot om op zoek te gaan naar een oplossing en heb mij als acupuncturist gespecialiseerd in Lichen Sclerosus.

Zelf ben ik nu al jaren jeuk-en pijnvrij en in de afgelopen jaren heb ik meer dan 650 cliënten succesvol mogen helpen bij het verlichten en wegnemen van hun LS klachten.

Wil jij ook van je klachten af?
Maak dan een afspraak >>

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin