Lichen Herstel Tarieven

Het eerste consult duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit een uitvoerig gesprek, waarin behalve naar de klachten ook gevraagd wordt naar de algehele gezondheid. Het bekijken van de tong en het voelen van de pols horen daar altijd bij. Voor de juistheid van het tongbeeld is het beter om voor de behandeling geen koffie te drinken of dropjes te eten

Op grond van deze bevindingen wordt de TCM diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld. Vervolgens vindt de eerste acupunctuurbehandeling plaats. Op verschillende plaatsen van het lichaam worden kleine, steriele wegwerpnaaldjes geplaatst.

Er wordt niet behandeld op het vulva-gebied!

De vervolgbehandelingen duren circa 60 minuten.

Over het algemeen zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig. Het ligt eraan of de Lichen in een beginstadium is of al chronisch geworden. Daarbij komt dat ieder lichaam uniek is en op zijn eigen wijze reageert.

Kom nooit met een lege maag naar de acupunctuurbehandeling.

De eerste behandeling

90 minuten

€165,-

N

Intake

N

Pols- en tongdiagnose

N

Acupunctuurbehandeling

De overige behandelingen

60 minuten

€110,-

N

Acupunctuurbehandeling

Na de behandeling ontvangt je een mail met een iDEAL betaalverzoek die je dmv een link kan betalen. 

Lichen Herstel hanteert een minimaal 48-uurs annuleringsbeleid. Als een afspraak wordt gemist, geannuleerd of gewijzigd minder dan 48 uur van tevoren, wordt er 50% van het bedrag van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Annuleren kan door een e-mail te sturen naar info@lichenherstel.nl.

Neem voorafgaand aan de behandeling altijd zelf contact op met uw zorgverzekeraar. De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Bernadette Klepper is een bij Zhong aangesloten acupuncturist waardoor gehele of gedeeltelijke vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar kan plaatsvinden. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

* Behandelingen/consulten zijn vrijgesteld van BTW (0%)

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?