Lichen Herstel Methode

Jeuk- en pijnvrij leven met Lichen Sclerosus

Leven met lichen is geen pretje!

Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om Lichen Sclerosus te hebben. Meer dan 15 jaar beheersten de jeuk en de pijn mijn leven en als jij zelf Lichen Sclerosus hebt, dan weet jij precies wat ik bedoel. ‘Er is niets aan te doen en het wordt alleen maar erger‘, zei mijn specialist tegen mij toen ik de diagnose kreeg. Gelukkig is dat niet waar. Ik ben zelf nu sinds 2016 van mijn klachten af en ik wil jou graag helpen hetzelfde te bereiken!

 

Herken je dit?

9

Word je gillend gek van de jeuk?

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de jeuk zo erg dat je je geen raad meer weet?

9

Is pijn een constante reminder?

Kun je geen strakke broeken meer dragen, heb je pijn bij het fietsen en het vrijen?
9

Is je libido ver te zoeken?

Zorgen je klachten ervoor dat je je niet meer sexy voelt als vrouw en is vrijen eerder een straf dan een plezier?

Dan kan de Lichen Herstel Methode je helpen!

 

“Na 1 behandeling al verbetering, nu genezen verklaard!”

In Juni 2018 werd bij mij door de gynaecoloog L.S. geconstateerd. Hij zei mij dat ik deze aandoening voor de rest van mijn leven zou hebben en daarom ook altijd dermovate zalf zou moeten gebruiken.

Begin April 2019 zat ik op internet te lezen over L.S. en kwam op de site van Bernadette. Heb direct contact met haar opgenomen. Het was een goed en helder gesprek en daardoor ook een goed gevoel om dit traject in te gaan.

Direct na de 1e behandeling ging het al beter met mij. Ik was gestopt met smeren omdat ik er zeker van wilde zijn of dit werkelijk door de accupunctuur kwam.

Ik ben nu 3 maanden verder en vorige week heeft mijn gynaecoloog mij genezen verklaart!

Moet nog wel ieder jaar voor controle naar de huisarts. Ben nog steeds verbijsterd dat Bernadette mij in 3 maanden heeft “genezen”. Wat een vakvrouw!

Bernadette heel veel dank.

– Vera

Op zoek naar balans en herstel in het vulva-gebied!

Jaren geleden was Lichen Sclerosus ook voor mij constant aanwezig. Ik had te horen gekregen dat ik er nooit van af zou komen en had ingenieuze manieren gevonden om om te gaan met de jeuk en de constante pijn. Ik droeg geen strakke broeken meer, ging wandelen in plaats van fietsen en gaf tijdens het vrijen meer genot dan dat ik het zelf kreeg.

Gelukkig is het nu anders…

Ik ben hersteld van mijn klachten en heb geen jeuk en pijn meer. Ik kan nu zonder pijn intiem zijn en ik voel me weer volledig vrouw. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om alle vrouwen in Nederland & België van Lichen Sclerosus klachten af te helpen!

“Ik ben eindelijk jeuk en pijnvrij”

Lieve dames, ik kan het bijna niet geloven maar ik ben nu eindelijk jeuk en pijnvrij. Mijn huid is weer mooi en stevig!!

Hoe kan dit? Doordat ik bij Bernadette van Lichen Herstel 10 acupunctuur-behandelingen heb gehad.

Bernadette heeft zelf LS en door middel van acupunctuur heeft zij dat bij zichzelf tot stilstand gebracht. Ik ben één van de vele vrouwen die zij inmiddels heeft kunnen helpen.

Geweldig wat deze vrouw doet! Het is ook zo fijn om iemand te treffen die gewoon begrijpt waar je het over hebt en die aan een half woord voldoende heeft. Echt een aanrader!

Het is een heel geruststellende gedachte dat ik ergens terecht kan als het toch weer onrustig wordt daar beneden.

– Ageeth

“Het is mijn missie om alle vrouwen en meisjes met Lichen Sclerosus te helpen weer jeuk- en pijnvrij te leven.”

“Ik heb mijn gewone leven weer terug!”

In november 2021 werd bij mij Lichen Sclerose geconstateerd. Er werd mij meteen verteld dat er niet zoveel aan te doen was en dat ik maar moest gaan smeren met Dermovate creme… Voor altijd. Behoorlijk van slag kwam ik van dit gesprek thuis. Vervolgens ben ik zelf gaan zoeken naar een mogelijke oplossing, ik wilde er namelijk niet aan dat er helemaal niets aan te doen was.

Ik ben terechtgekomen op de website van Lichen Herstel, ik herkende mij in de verhalen en de beschreven resultaten gaven mij weer hoop. Ik heb mij opgegeven voor de wachtlijst en ruim een jaar later mocht ik langskomen in Amerongen.

Na ene heel prettig gesprek waarin ook leefstijl en voedingsadvies besproken werd, is de eerste behandeling gelijk gestart. In de dagen daarna merkte ik een enorme vooruitgang. Jeuk en andere klachten verdwenen heel snel. Ik ben inmiddels een aantal maal geweest en nu ben ik klachtenvrij.

Ik ben Bernadette ongelofelijk dankbaar, ik heb mijn gewone leven weer terug en voel mij weer vrolijk en energiek!

– Cindy

Jeuk- en pijnvrij leven

Als je continu jeuk en pijn hebt kun je je bijna niet meer voorstellen hoe heerlijk het is als je klachten weg zijn. Toch is het mogelijk. Nadat ik mezelf succesvol van mijn Lichen Sclerosus klachten heb afgeholpen, heb ik me als acupuncturist gespecialiseerd in het behandelen van Lichen Sclerosus. Ik heb een methode ontwikkeld, waardoor je gemiddeld tussen de 5 en 10 behandelingen van je klachten herstelt. Dit is afhankelijk van de ernst van jouw klachten en hoe lang je deze al hebt.

Graag ontmoet ik je in de praktijk te Amersfoort.

Lichen Herstel Amersfoort

Daam Fockemalaan 22
3818 KG, Amersfoort

Openingstijden: 

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 17:30

Locatie is rolstoelvriendelijk, er is een lift aanwezig.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Lichen Herstel Amersfoort

Vergoedingen:

De acupunctuur behandelingen van Lichen Herstel worden door verschillende verzekeraars (deels) vergoed.
Wil jij weten of jouw zorgverzekering de behandelingen vergoed, bekijk dan het overzicht:

De meest gestelde vragen 

Wat houdt de behandeling in?

Het eerste consult duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit een uitvoerig gesprek, waarin de lichen klachten besproken worden als ook een vragenlijst over je gezondheid. De pols wordt gevoeld en de tong bekeken.

Op grond van deze bevindingen wordt de TCM diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld. Vervolgens vindt de eerste acupunctuurbehandeling plaats. Op verschillende plaatsen van het lichaam worden kleine, steriele wegwerpnaaldjes geplaatst. De vervolgbehandelingen duren circa 60 minuten.

Ik wil mijn afspraak annuleren?

Je afspraak is erg belangrijk voor ons en deze is speciaal voor jou gereserveerd.

 Lichen Herstel hanteert een minimaal 48-uurs annulering-beleid. Als een afspraak wordt gemist, geannuleerd of gewijzigd minder dan 48 uur van tevoren, wordt er 50% van de kosten van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Annuleren kan door een e-mail te sturen naar info@lichenherstel.nl.

Wat zijn de kosten voor de behandeling?

De eerste behandeling is 90 minuten ( Intake, polsdiagnose, tongdiagnose en acupunctuurbehandeling)
Kosten €165,-

De overige behandelingen zijn 60 minuten.
Kosten €110,-

U kunt de kosten van de behandeling met bankverzoek voldoen.

Neem voorafgaand aan de behandeling altijd zelf contact op met uw zorgverzekeraar. De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Bernadette Klepper is een bij Zhong aangesloten acupuncturist waardoor gehele of gedeeltelijke vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar kan plaatsvinden. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

De behandeling is een therapie waarbij de eerste 3 weken 1x per week behandeld wordt. Daarna wordt bekeken of er meer tijd tussen de behandelingen mogelijk is (2 weken of langer).

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig. Het ligt eraan of de Lichen in een beginstadium is of al chronisch geworden. Daarbij komt dat ieder lichaam uniek is en op zijn eigen wijze reageert.

De behandeling is een therapie waarbij de eerste 3 weken 1x per week behandeld wordt. Daarna wordt bekeken of er meer tijd tussen de behandelingen mogelijk is (2 weken of langer).

Word ik op het aangedane gebied behandeld?

Er worden geen steriele wegwerpnaaldjes op het vulva-gebied gezet! Wel op verschillende andere plaatsen van het lichaam.

De behandeling is een therapie waarbij de eerste 3 weken 1x per week behandeld wordt. Daarna wordt bekeken of er meer tijd tussen de behandelingen mogelijk is (2 weken of langer).

Op welke locatie kan ik de behandeling krijgen?

De praktijk van Lichen Herstel is gevestigd in Amersfoort

Adres:
Daam Fockemalaan 22

Openingstijden:
Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 17:30

Kan ik hierdoor stoppen met de reguliere behandeling?

Als acupuncturist werk ik als complementaire (aanvullende) zorgprofessional. Dat betekent dat ik mijn diensten aanbied naast de reguliere zorg. Ik ben geen arts en ik zou dus ook nooit tegen het advies van een arts ingaan. Ik adviseer mijn cliënten dus niet om de reguliere begandeling te stoppen en vind het mooi als complementair en regulier de handen daadwerkelijk in één zouden slaan.

Tot nu toe ervaren mijn cliënten echter dat hun symptomen en klachten zo aanzienlijk verminderen dat ze vaak zelf (in overleg met hun arts) besluiten om te stoppen of te verminderen met het smeren van Dermovate crème.