Het Lichen Herstel Traject

Jeuk- en pijnvrij leven met Lichen Sclerosus

Leven met lichen is geen pretje!

Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om Lichen Sclerosus te hebben. Meer dan 15 jaar beheersten de jeuk en de pijn mijn leven en als jij zelf Lichen Sclerosus hebt, dan weet jij precies wat ik bedoel. ‘Er is niets aan te doen en het wordt alleen maar erger‘, zei mijn specialist tegen mij toen ik de diagnose kreeg. Gelukkig is dat niet waar. Ik ben zelf nu sinds 2016 van mijn klachten af en ik wil jou graag helpen hetzelfde te bereiken!

 

Herken je dit?

9

Word je gillend gek van de jeuk?

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de jeuk zo erg dat je je geen raad meer weet?

9

Is pijn een constante reminder?

Kun je geen strakke broeken meer dragen, heb je pijn bij het fietsen en het vrijen?
9

Is je libido ver te zoeken?

Zorgen je klachten ervoor dat je je niet meer sexy voelt als vrouw en is vrijen eerder een straf dan een plezier?

Dan kan een Lichen-Herstel-Traject jou helpen!

Van dolle scleroos naar blije doos!

5 jaar geleden was Lichen Sclerosus ook voor mij constant aanwezig. Ik had te horen gekregen dat ik er nooit van af zou komen en had ingenieuze manieren gevonden om om te gaan met de jeuk en de constante pijn. Ik droeg geen strakke broeken meer, ging wandelen in plaats van fietsen en gaf tijdens het vrijen meer genot dan dat ik het zelf kreeg.

Gelukkig is het nu anders…

Ik ben hersteld van mijn klachten en heb geen jeuk en pijn meer. Ik kan nu zonder pijn intiem zijn en ik voel me weer volledig vrouw. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om alle vrouwen in Nederland van Lichen Sclerosus klachten af te helpen!

Wil jij ook van jouw Lichen Sclerosus klachten af? Dan wil ik je graag helpen. Maak nu een belafspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Na 4 à 5 maanden ‘onverklaarbare’ irritatie van onder wat leidde tot pijn, slapeloze nachten en vermindering/geen seks in mijn relatie, vroeg ik een verwijzing naar de gynaecoloog. Ik bleek Lichen Sclerosus te hebben. Het vooruitzicht dat het altijd zou blijven en de hormoonzalf die via de reguliere medische zorg wordt voorgeschreven dat de huid verdunt, leek me geen wenselijk vooruitzicht. Na een online search kwam ik bij Bernadette terecht. Ik vond het gelijk erg fijn dat ze ervaringsdeskundige is en dus ook persoonlijk ervaring heeft met de klachten. Ze weet je op je gemak te doen stellen. Praten over je doos wordt ineens heel makkelijk ?


Na slechts een paar behandelingen van Bernadette werd mijn huid rustiger en beter doorbloed. Het jeuken verminderende en stopte volledig. Na een aantal maanden vlamden de klachten weer wat op n.a.v. een antibiotica kuur. Na 2 afspraken met Bernadette was dat weer verholpen.

Ik zou ieder met Lichen willen aanraden om geen genoegen te nemen met wat de reguliere gezondheidszorg je aanbiedt qua behandeling en vooruitzicht. Acupunctuur specifiek gericht op de Lichen en minder gluten eten heeft mij ontzettend geholpen.

Bernadette, je bent een topper!

Marloes

“Ik heb het mijn missie gemaakt om alle vrouwen en meisjes met lichen sclerosus te helpen weer jeuk- en pijnvrij te leven.”

“Ik heb mijn man weer besprongen!”

Ik heb LS sinds mijn 8ste, veel last van pijn en scheurtjes en daardoor een erg laag libido.

Al na een paar weken is mijn pijn van niveau 8 naar 3 gegaan. De kloofjes zijn compleet verdwenen en mijn libido is weer terug. Ik hoef niet meer te smeren.

Ik vind het fantastisch wat je voor anderen doet Bernadette!

Leonie

De eerste behandeling bracht al verlichting!

“4 weken geleden ben ik bij Bernadette gestart met het Lichen Herstel traject.

Frappant was dat na de eerste behandeling de jeuk/pijn weg was. Bernadette stelt me op mijn gemak. De naaldjes worden op verschillende plekken op mijn lichaam geplaatst. De een gevoelloos, de ander gevoelig. De jeuk is er soms weer, maar duurt dan maar even. Naar mijn idee zijn we op de goede weg!”

“Ik smeer nog nauwelijks met CBD crème, heb al een paar keer probleemloos gefietst en last but not least was vrijen mogelijk!”
Liefs Alexandra

Jeuk- en pijnvrij leven

Als je continu jeuk en pijn hebt kun je je bijna niet meer voorstellen hoe heerlijk het is als je klachten weg zijn. Toch is het mogelijk. Nadat ik mezelf succesvol van mijn Lichen Sclerosus klachten heb afgeholpen, heb ik me als acupuncturist gespecialiseerd in het behandelen van Lichen Sclerosus. Ik heb een traject ontwikkeld, waarmee je binnen 5 maanden van je klachten herstelt. Graag ontmoet ik je op een van de locaties!

Lichen Herstel locaties: 

Lichen Herstel Bergen NH

Noord-Holland

Kerkedijk 66
1862 BH, Bergen NH

Openingstijden: 
Maandag : 10:00 - 17:00
Vrijdag      : 10:00 - 17:00

Lichen Herstel Amerongen

Bij Utrecht

Burg. Jhr. H.van den Boschstraat 44
3958 CA, Amerongen

Openingstijden: 
Dinsdag     : 12:30 - 21:00
Woensdag  : 09:00 - 21:00

Lichen Herstel Bergen NH

Lichen Herstel Amerongen

Lichen Herstel Trajecten

Afhankelijk van de ernst van jouw klachten en de periode dat je al Lichen Sclerosus hebt, adviseer ik één van de onderstaande trajecten. Bij het grootste gedeelte van mijn cliënten merk ik resultaat tussen de 3 en 5 behandelingen, sommige hebben meer behandelingen nodig en bij de ernstige gevallen is uiteraard een langdurig traject vereist.

5 behandelingen

Minimaal traject

Intake €40,-
Behandeling €89,-

N

1e behandeling + intake
(90 min)

N

4 behandelingen
(60 min)

N

Wekelijkse behandelingen

N

Keuze uit twee locaties

10 behandelingen

Meest gekozen

Intake €40,-
Behandeling €89,-

N

1e behandeling + intake
(90 min)

N

9 behandelingen
(60 min)

N

Wekelijkse behandelingen

N

Keuze uit twee locaties

15 behandelingen

Ernstige aandoening

Intake €40,-
Behandeling €89,-

N

1e behandeling + intake
(90 min)

N

14 behandelingen
(60 min)

N

Wekelijkse behandelingen

N

Keuze uit twee locaties

Annuleringen: Heb je een afspraak staan, maar ben je niet in de gelegenheid om naar de afspraak te komen?

Voor de afspraak wordt er tijd voor je gereserveerd. Deze kun je 48 uur van tevoren annuleren, anders wordt de behandeling in rekening gebracht.

Vergoedingen:

De acupunctuur behandelingen van Lichen Herstel worden door verschillende verzekeraars vergoed.
Wil jij weten of jouw zorgverzekering de behandelingen vergoed, bekijk dan het overzicht:

Wil jij ook jeuk- en pijnvrij leven met Lichen?

Laten we dan even bellen om te kijken hoe ik jou verder kan helpen!