De fantastische resultaten van mij cliënten!

“Ik heb het mijn missie gemaakt om alle vrouwen en meisjes met lichen sclerosus te helpen om weer jeuk- en pijnvrij te leven.”

Ik heb mijn man weer besprongen!

“Ik heb LS sinds mijn 8e, veel last van pijn en scheurtjes en daardoor een erg laag libido. Al na een paar weken is mijn pijn van niveau 8 naar 3 gegaan. De kloofjes zijn compleet verdwenen en mijn libido is weer terug, ik heb mijn man weer besprongen. Ik hoef niet meer te smeren. Ik vind het fantastisch wat je voor anderen doet Bernadette!”

Ik ben Leonie, een jonge vrouw van 38 en heb (achteraf) al van jongs af aan Lichen Sclerosus. Toen ik 28 was is het eindelijk geconstateerd bij een gynaecoloog die zich daar toevallig in verdiept had.
Na jaren van jeuk en pijn die meestal na een schimmel infectie kwamen was ik blij dat ik eindelijk wist wat het was! Want nu kan ik behandeld worden! Uuuh niet dus…dat was een zware tegenvaller…

Gelukkig heb ik het niet zo ontzettend erg als veel mensen hier, wel zijn mijn binnenste schaamlippen weg en wordt mijn huid op sommige plekken hard en wit.
Ik ben er achter gekomen dat zo min mogelijk smeren het beste voor mij werkt, als ik last krijg smeer ik.. Ik heb flucanasol liggen die ik kan nemen als ik een schimmel infectie aan voel komen…

Nou kwam ik via de andere FB site een artikel tegen over Bernadette Klepper, deze mevrouw beweerde dat zij mensen van hun klachten kon af helpen door middel van acupunctuur.
Ik heb contact met haar gezocht én een afspraak met haar gemaakt.
Toen ik deze ontzettend lieve vrouw voor het eerst zag had ik meteen een klik! Ze is zelf ook bekend met Lichen Sclerosus en weet dus waar ze over praat.

Ik ben nu een aantal maanden onder haar behandeling en ik kan niets anders zeggen dat het werkt!!

Het zal nooit weg gaan, maar ik heb aanzienlijk minder last! Ik had vaak last van pijn bij mijn ontlasting omdat mijn perineum erg pijnlijk was en vaak scheurtjes had… Deze pijn is nu van een 8 naar een 2 gegaan…

Ook heb ik sinds ik bij haar geweest ben géén schimmel infectie gehad  en dus ook geen jeuk en kloofjes meer!! 
Toen ik bij haar kwam zat er wel 1 aan te komen maar deze heeft niet door gezet! Mijn libido was ook omlaag gegaan en is nu ook beter geworden…

Dus lieve mensen.. Wie weet is dit ook wat voor jullie!
Buiten dat het een ontzettend fijn mens is werkt de acupunctuur echt…
Nogmaals, de Lichen Sclerosus zelf zal nooit weg gaan… maar de klachten zijn aanzienlijk minder!

Liefs Leonie

De eerste behandeling bracht al verlichting!

“4 weken geleden ben ik bij Bernadette gestart met de pilot mbt Lichen Sclerosus. De pilot heb ik met beide handen aangenomen en dus rij ik 2x per week 45 minuten heen en ook weer terug om bij Bernadette de acupunctuur behandelingen te ondergaan.

Frappant was dat na de eerste behandeling de jeuk/pijn weg was. Bernadette stelt me op mijn gemak. De naaldjes worden op verschillende plekken op mijn lichaam geplaatst. De een gevoelloos, de ander gevoelig. De jeuk is er soms weer, maar duurt dan maar even. Naar mijn idee zijn we op de goede weg!”

“Ik smeer nog nauwelijks met CBD crème, heb al een paar keer probleemloos gefietst en last but not least was vrijen mogelijk!”
Liefs Alexandra

Als jij ook last hebt van Lichen Sclerosus dan wil ik je graag helpen

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek

Na slechts een paar behandelingen werd mijn huid rustiger

Na 4 a 5 mnd ‘onverklaarbare’ irritatie van onder wat leidde tot pijn, slapeloze nachten en vermindering/geen seks in mijn relatie, vroeg ik een verwijzing naar de gynaecoloog. Ik bleek Lichen Sclerosus te hebben. Het vooruitzicht dat het altijd zou blijven en de hormoonzalf die via de reguliere medische zorg wordt voorgeschreven de huid verdund, leek me geen wenselijk vooruitzicht. Na een online search kwam ik bij Bernadette terecht. Ik vond het gelijk erg fijn dat ze ervaringsdeskundige is en dus ook persoonlijk ervaring heeft met de klachten. Ze weet je op je gemak te doen stellen. Praten over je doos wordt ineens heel makkelijk 😉


Na slechts een paar behandelingen van Bernadette werd mijn huid rustiger en beter doorbloed. Het jeuken verminderende en stopte volledig. Na een aantal maanden vlamde de klachten weer wat op nav een antibiotica kuur. Na 2 afspraken met Bernadette was dat weer verholpen.

Ik zou ieder met Lichen willen aanraden om geen genoegen te nemen met wat de reguliere gezondheidszorg je aanbiedt qua behandeling en vooruitzicht. Acupunctuur specifiek gericht op de Lichen en minder gluten eten heeft mij ontzettend geholpen.

Bernadette, je bent een topper!

Liefs Marloes

In Juni 2018 werd bij mij door de gynaecoloog L.S. geconstateerd. Hij zei mij dat ik deze aandoening voor de rest van mijn leven zou hebben en daarom ook altijd dermovate zalf zou moeten gebruiken.

Begin April 2019 zat ik op internet te lezen over L.S. en kwam op de site van Bernadette. Heb direct contact met haar opgenomen. Het was een goed en helder gesprek en daardoor ook een goed gevoel om dit traject in te gaan.

Direct na de 1e behandeling ging het al beter met mij. Ik was gestopt met smeren omdat ik er zeker van wilde zijn of dit werkelijk door de accupunctuur kwam. Ik ben nu 3 maanden verder en vorige week heeft mijn gynaecoloog mij genezen verklaart.

Moet nog wel ieder jaar voor controle naar de huisarts. Ben nog steeds verbijsterd dat Bernadette mij in 3 maanden heeft genezen. Wat een vakvrouw!

Bernadette heel veel dank.

Liefs Vera

Als jij ook last hebt van Lichen Sclerosus dan wil ik je graag helpen

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek